Om Contura Shower

Contura Shower AB, som tidigare ingick i Geberit koncernen, är sedan september 2023 ett fristående ägarlett bolag som utvecklar, tillverkar och säljer duschväggar och duschkabiner.

Huvudmarknaden är Norra Europa och med fokus på de Nordiska och Baltiska länderna. Produkterna säljs bland annat under produktnamnen Showerama, Space och next.

Vi finns alla i vår fabrik i Mörrum, Blekinge. Vi är en tillräckligt liten organisation för att kunna erbjuda alla våra kunder personlig kundservice med stor flexibilitet i att tillgodose alla varierande önskemål, men tillräckligt stora för att kunna hantera våra största kunders stora volymer och speciella krav.

Våra ledord

Våra ledord, tillika del av vår kvalitets-, miljö och arbetsmiljöpolicy, är:

Kundservice

Personlig service där vi hjälper dig hitta rätt produkt och där vi snabbt och flexibelt hanterar ändrade önskemål.

Svensktillverkat
Flexibilitet och miljöhänsyn tillgodoses genom att all tillverkning, från plåten vi köper, till produktionen av våra produkter, sker i Sverige.

Kvalitet
Säkerställs genom närheten till lokala leverantörer och full kontroll över tillverkningsprocessen.

Professionalism
Vi håller vad vi lovar: hög integritet, etik och moral en självklarhet och vi följer givetvis gällande lagar, förordningar och föreskrifter.

Samhällsansvar
Du köper en miljömässigt hållbar produkt där vi tar ansvar för den miljö och det samhälle vi lever i.

Kunskap
Kundanpassning och flexibilitet erbjuds genom våra erfarna och engagerade medarbetare med stort yrkeskunnande och mångsidighet.

Miljö och hållbarhet

Hållbart för framtiden

Hög etik, moral, integritet samt att värna om det samhälle vi verkar i är en självklarhet för oss på Contura Shower. Därför vinnlägger vi oss om att i möjligaste mån använda lokala leverantörer när vi inte kan göra något själva, även om det inte alltid är billigast, och så mycket som möjligt av det vi köper in vill vi skall vara svensktillverkat. På det sättet är det lättare för oss att ha koll på hela tillverkningsprocessen, vi minimerar vår miljöpåverkan och bidrar med arbetstillfällen i en Region som behöver det.

Jobba hos oss

Sugen på att prova något nytt och utvecklas vidare?

Contura Shower har det lilla företagets familjäritet och flexibilitet med korta beslutsvägar kombinerat med det större företagets struktur och ordning. Hos oss får man jobba brett med många olika arbetsuppgifter men det finns också utrymme att bli expert på något område om man uppskattar det. För att trivas hos oss måste man gilla att jobba i lag tillsammans med andra och uppskatta att lära nytt och utmana sig själv lite.

Intresserad av att jobba på Contura Shower?
Även om det inte finns några jobbannonser ute tar vi gärna emot spontanansökningar. Maila ansökan med personligt brev och CV till per.montelin@conturashower.com.